Surpriză de zile mari pentru fanii lui Nicole Cherry. Artista le-a promis celor care o urmăresc că îi va ține la curent cu tot ce se întâmplă pe parcursul sarcinii și s-a ținut de cuvânt: Cireșica le-a arătat prima poză cu micuța Anastasia.

Nicole Cherry este însărcinată în șase luni și jumătate și se apropie cu pași repezi de momentul în care o va ține în brațe pe fetița ei. Artista a spus cu fiecare ocazie pe care a avut-o că este o norocoasă că are o astfel de sarcină lipsită de probleme si de pofte, iar faptul că cea mică are toate șansele să se nască chiar de ziua ei, este cel mai frumos cadou pe care putea să-l primească Nicole vreodată. 

Nicole este o mamă responsabilă și nu a sărit niciun control la medic de până acum. Cei care o urmăresc pe Nicole au avut parte de o mega surpriză weekendul acesta. Cireșica a fost la prima ei ecografie 5D și nu s-a putut abține, așa că le-a arătat fanilor prima imagine cu micuța Anastasia. La rândul ei, se pare că Anastasia este foarte fericită, având în vedere că deja le-a transmis primii pupici fanilor mamei ei. 

P.S Urmează imagini #heartmelting.