Artista a adus-o pe lume pe Anastasia la sfârșitul lunii trecute și este în culmea fericirii. Micuța s-a născut cu câteva zile înainte de aniversarea Cireșicăi, așa că proaspăta mămică poate spune că acesta este cel mai frumos cadou de ziua ei.

Nicole Cherry este topită după minunea ei, Anastasia. Artista postează destul de des imagini cu micuța ei, dar nu se abate de la regula pe care a enunțat-o cu luni în urmă. Cireșica nu are de gând să arate prea curând chipul Anastasiei și crede că așa este cel mai bine pentru ea, dar și pentru cea mică.

Artista a povestit că nu plănuiește să apeleze la o bonă și că vrea să se dedice cât mai mult creșterii fetiței ei. Nicole Cherry și tatăl fiicei sale vor avea parte de ajutor, pentru că mama artistei este pregătită să își ia în serios rolul de bunică: 

”Mama mea este printre cei vizați. În plus, chiar își dorește asta și abia așteaptă. Planuri în privința creșterii nu ne-am făcut, însă ne dorim să petrecem cât mai mult timp cu ea, să ne implicăm activ în dezvoltarea și educația ei, să îi vedem primii pași, să-i auzim prima gângurire, primul cuvânt”, a spus Nicole Cherry în interviul acordat revistei Viva!

Nicole Cherry are multe de învățat despre viața de mamică, dar un lucru știe sigur. În ceea ce o privește pe fetița ei, Nicole nu are de gând să o arate în social media, cel puțin nu în primele luni. ”Simt că e mai bine să crească puțin. Nu îmi place ideea să o afișez încă din prima zi de viață”, a spus Nicole pe Instagram.