Soția lui Justin Bieber este mai mult frumoasă decât inteligentă. Hailey a fost pusă în dificultate de o ecuație de clasa a doua și tot internetul a râs de ea. Modelul a trebuit să numere pe degete pentru a da răspunsul corect la întrebarea unei puștoaice de liceu. 

Hailey Bieber a filmat un vlog nou alături de o actriță debutantă. Marsai Martin are 16 ani și este cunoscută publicului mai ales pentru rolul din serialul Black-ish. Ea a fost invitata lui Hailey în cel mai recent episod de vlog și a cam pus-o în dificultate pe soția lui Biebs. La un moment dat, Marsai o provoacă pe Hailey să rezolve o ecuație simplă, cu o singură necunoscută, și îi dă și variante de răspuns. Modelul are nevoie de câteva secunde bune să determine valoare lui x din ecuația 6x+4=40. La un moment dat, se vede cum Hailey numără pe degete pentru a da răspunsul corect. 

Pe interes?! Câți bani a adunat în conturi Hailey Bieber până la 24 de ani?

Soția lui Bieber a avut proasta inspirație să cropeze fix acel moment din vlog și să îl urce pe contul ei de Instagram și toți cei care o urmăresc au putut vedea că lui Hailey nu prea i-a plăcut matematica atunci când a fost elevă.