Atunci când spui Antonia și Rihanna te gândești că au în comun pasiunea pentru muzică și, bineînțeles, frumusețea. Ei bine, pe cele două dive le mai unește ceva: gusturile bune în materie de fashion.

Rihanna și Antonia sunt pe cale de a da startul unui nou trend pe Instagram. Cele două artiste sigur au cucerit deja fashionistele care le urmăresc în online, așa că nu este exclus ca în viitor toată lumea de pe Instagram să apară îmbrăcată așa. Riri și Anto s-au afișat recent purtând ținute croșetate și se pare că acesta este must have-ul din sezonul de vară. Antonia a purtat un costum de baie croșetat care îi punea în evidență corpul lucrat la sală, iar imaginea a adunat peste 130.000 de like-uri.

La rândul ei, Rihanna a postat o imagine provocatoare din timpul unui shooting pentru campania noilor produse Fenty. În timp ce Antonia lansează piesă după piesă, fanii Rihannei așteaptă de mai bine de cinci ani ca diva să lanseze măcar o piesă. Riri nu dă semne că s-ar întoarce prea curând la muzică, mai ales că cifrele din conturile ei cresc considerabil datorită produselor de beauty și skin care. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)