Antonia și Kylie Jenner își studiază cu atenție fiecare apariție pe care o au și își accesorizează ținutele până la cel mai mic detaliu. Cele două își doresc să atingă perfecțiunea, iar ținutele lor sunt mereu o sursă de inspirație pentru fani.

Atât Antonia, cât și Kylie Jenner sunt unele dintre norocoasele care, orice obiect vestimentar ar pune pe ele, le stă foarte bine. Vedetele adoră să jongleze cu diferite stiluri vestimentare, de la cel casual la cel glam și aproape că nu există dată în care să fi dat greș. Și cum moda n-are granițe, nu de puține ori artista noastră a fost matchy-matchy cu starurile din afară.

 Recent, Antonia a dat din casă și a povestit de la ce pornesc micile certuri în familia ei. Relația ei cu Alex Velea merge ca pe roate, așa că cei doi nici nu își fac probleme din cauza geloziilor sau a micilor certuri. 

„Suntem geloși în limita „plăcută”, aceea în care îți pasă de celălalt, nu în zona agasantă a geloziei. Micile conflicte nu apar de la lucruri serioase, ci de la lucruri banale și, de regulă, se sting repede, pentru că ne dăm seama că nu sunt importante și că poate oboseala și-a spus cuvântul”, a declarat Antonia, pentru unica.ro

 

Publicată de Kylie Jenner pe Vineri, 30 iulie 2021

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)