Chiar dacă ești sau nu fan TikTok, cu siguranță ai auzit cel puțin o dată piesa ”Jerusalema”. Aceasta a devenit hit datorită TikTok-ului, iar Master KG, artistul care o interpretează s-a îmbogățit de pe urma ei.

Artistul din spatele piesei are o poveste super interesantă și dacă nu o știai deja, ți-o spunem noi. Master KG are doar 24 de ani, iar fanilor nu le-a venit să creadă acest lucru! Vârsta a fost dezvăluită chiar de către Master KG printr-un răspuns pe Twitter care a devenit imediat viral.

Artistul are de gând să cucerească anul 2020 cu muzica sa și este foarte fericit de faptul că piesa lui a urcat atât de repede și de bine într-o lume în care toată atenția este concentrată asupra COVID. Master KG le-a explicat fanilor că vrea să folosească în fiecare piesă fraza "Wanitwa mos" ca fiind semnătura lui.

Recent, acesta a sărbătorit 150 de milioane de vizualizări la piesă și a urcat pe Twitter un filmuleț în care le arată fanilor cum se distrează în noua lui bijuterie, un Ferrari. ”Jerusalema” a devenit un trend internațional, iar președintele Ramaphosa i-a îndemnat pe sud-africani să danseze pe această piesă pentru a transmite un mesaj pentru lupta împotriva Coronavirusulu.