Universul Marvel are multe surprize pentru fani. În timp ce alte producții au pus lacătul pe platourile de filmare, cei de la Marvel au scos așii din mânecă și au anunțat deja ce producții au pregătite pentru cea de-a patra fază a celebrului Univers.

Universul creat de Stan Lee este nemuritor. Dacă te numeri printre fanii filmelor produse de Marvel, atunci update-urile astea s-ar putea să fie pe placul tău. Studiourile Marvel au agenda plină în perioada următoare și au dezvăluit deja filmele care vor fi lansate sub umbrela celei de-a Patra Fază a Universului. Dacă până acum unele titluri erau doar la nivel de zvonuri, celebrele studiouri au anunțat producțiile ce vor apărea treptat în următorii doi ani.

Distribuția este una spectaculoasă, iar fanii vor avea ocazia să revadă pe micile ecrane pe Scarlett Johansson, Chris Hemsworth, Chris Evans, Zendaya și mulți alții. Cel care va deschide Faza a Patra a Universului Marvel este ”Black Widow” care va fi lansat pe 3 iulie și o va avea în rol principal pe Scarlett Johansson.

Look who's next!

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings - 3 septembrie 2021

Eternals - 5 noiembrie 2021

Spider-Man: No Way Home - 17 decembrie 2021

Doctor Strange in the Multiverse of Madness - 25 martie 2022

Thor: Love and Thunder - 6 mai 2022

Black Panther: Wakanda Forever - 8 iulie 2022

The Marvels - 11 noiembrie 2022

Ant-Man and The Wasp: Quantumania - 17 februarie 2023

Guardians of the Galaxy 3 - 5 mai 2023

Fantastic Four