Primăvara începe cu Andra. Artista a trecut pe la Morning ZU în prima zi de primăvară pentru un mini-recital așa cum numai ea știe să ofere. 

Andra și trupa ei au adus atmosfera de primăvară în studioul de la Morning ZU. Artista a cântat cele mai frumoase piese ale ei live în studio și a povestit că îi era foarte dor să cânte live alături de trupa ei. Recitalul a început cu piesa  ”Nos Fuimos Lejos” și a continuat cu o dedicație din partea Andrei pentru toate femeile: melodia ”Femeia”, lansată în 2009, s-a auzit live în studioul de la Radio ZU. 

 

Concertul a continuat cu o versiune latino pentru piesa ”Dragostea rămâne”, iar Andra a povestit că melodia trebuia să se audă în această variantă în concertul de la Sala Palatului, care nu a mai avut loc din cauza pandemiei. ”Dorul” și ”Brațe străine”, ambele lansate anul trecut, au fost melodiile care au urmat și care le-au făcut pielea de găină failor Andrei. 

Cei care au ascultat live concertul pe Radio ZU sau au văzut momentul pe ZU TV au trecut prin toate stările. Andra a cântat melodii mai noi sau mai vechi, în varianta reorchestrată și cu accente latino. 

 

Evident că nu putea lipsi cea mai frumoasă dedicație pentru toate femeile: ”Jos pălăria pentru femei”, piesa pe care Andra a cântat-o pentru prima dată tot la Morning ZU, în urmă cu câțiva ani.