Ianuarie e luna în care artișții își iau concediu, iar majoritatea aleg destinații exotice pentru a se relaxa și a-și încărca bateriile. Așa a făcut și Mark Stam. 

Artistul a petrecut pentru prima dată o vacanță la munte, în Ucraina, unde a învățat să schieze, iar apoi a pornit pe urmele lui Harry Potter. Timp de o săptămână, artistul a vizitat Irlanda și a filmat și un nou videoclip și pentru cel de-al doilea episod din seria "Gânduri".  

„Luna ianuarie mi-a adus mai multe călătorii și experiențe inedite. În primul rând m-am relaxat alături de familie, în Ucraina, la munte și am învățat și să schiez. A fost prima vacanță la munte din viața mea și a fost pur și simplu magică”, spune Mark Stam.

Ajuns în Irlanda, artistul a vizitat Cliffs of Moher, locul unde s-au filmat secvențe pentru unul dintre filmele din seria Harry Potter. „Am fost, după părerea mea, într-unul dintre cele mai uimitoare locuri din lume, Cliffs of Moher. Este locul care până acum m-a impresionat cel mai tare din viață, prin peisajele grandioase care ți se deschid în față, dar și prin înălțimea amețitoare. Oricum, în Irlanda, peste tot arăta ca în Harry Potter. Sau ca în Stăpânul Inelelor, desi știu că acesta a fost filmat în Noua Zeenlandă. Vă recomand tuturor să vizitați Irlanda, n-o să regretați. It’s a lifetime experience. Am venit acasă cu două beri Guinness, Irlanda fiind țara de origine a acestei băuturi, și doi magneți pentru frigider. Nu ne-am permis mai mult din cauza bagajului, totuși ne-am dus la filmat, nu la shopping ☺”, a mai declarat Mark Stam pentru Libertatea.