Mario Fresh și Alexia Eram au format unul dintre cele mai cool cupluri de la noi. ”Au format” pentru că în prezent se pare că cei doi au decis să meargă pe drumuri separate și, deși nu au declarat nimic, acțiunile lor nu lasă loc de interpretări.

Cei care îi urmăresc pe Alexia Eram și pe Mario Fresh sigur au observat ceva dubios pe Instagramul celor doi. Dacă până acum obișnuiau să se afișeze împreună aproape non-stop, cei doi au cam rărit aparițile de cuplu. Alexia este de mai bine de un an în țară, și-a cumpărat propriul apartament și, în timp ce mulți se așteptau ca cei doi să se mute împreună, adevărul este cu totul și cu totul altul.

Mario și Alexia nu mai sunt împreună și, chiar dacă aceasta a fost invitată la ziua lui, nu a fost în calitate de iubită, ci de amică. Alexia a lipsit din pozele de familie, nu a postat nicio imagine siropoasă pe Instagram și nici la party-ul pe care Mario l-a avut în familie nu a depășit limita amiciției. Fiica Andreei Esca a postat o imagine în care i-a transmis gândurile ei lui Mario, iar formularea ”La mulți ani, om frumos!” nu mai lasă loc de interpretări.