Mario Fresh și Alexia Eram s-au jucat de multe ori cu răbdarea fanilor. Anul trecut, cei doi au avut o perioadă în care nu s-au mai afișat împreună și toată lumea a crezut că s-au despărțit. Acum, după ce au confirmat că nu s-a întâmplat nimic între ei și că relația merge mai bine ca niciodată, îndrăgostiții au aruncat internetu-n aer.

Alexia Eram și Mario Fresh au simțit nevoia unei pauze, așa că au evadat departe de casă. Cei doi au pus degetul pe hartă și au mers în Dubai. Alegerea locației sigur nu a fost una întâmplătoare, având în vedere că Raluca, sora lui Mario locuiește acolo de aproape un an.

Cei care îi urmăresc atât pe Mario Fresh, cât și pe Alexia, au observat că aceștia nu se abat de la regulile lor nici când sunt departe de casă. Cei doi și-au propus să nu facă excese, mai ales alimentare, pentru a nu se întoarce acasă mai „pufoși”. Totuși, Alexia și Mario nu au putut rezista tentației și au mâncat din toate bunătățile. Repercursiunile asupra siluetei lor nu au încetat să apară, iar până când vor topi kilogramele, îndrăgostiții au decis să le lanseze o provocare fanilor.

Mario Fresh și fiica Andreei Esca s-au pozat într-o oglindă, iar burtica Alexiei a dat startul unui întreg val de speculații. „Doamne, faini sunteti!”, „O să fiți părinți super cool ca și ai voștri, de alfel.”, „Nu Cred!!! Alexia e gravidă. Bravo vouă!”, au fost doar câteva dintre reacțiile urmăritorilor.