Mario Fresh a fost mult timp protejatul lui Alex Velea și tot cu ajutorul lui a descoperit faima. Din păcate, lucrurile nu au funcționat la fel de bine ca înainte, iar Velea a rupt legăturile cu foștii lui „fii adoptivi”. Spre deosebire de Lino care este destul de tăcut, Mario a declarat de fiecare dată când a avut ocazia că îi este profund recunosctor pentru tot.

Fanii nu au trecut peste episodul în care Alex Velea s-a certat cu Mario Fresh și cu Lino Golden. Artiștii aveau atâtea în comun, iar după marele scandal, Mario a rămas cu câteva lucruri pe care nu le poate șterge pur și simplu cu buretele. Pe lângă tatuajul pe care l-a făcut pentru Velea, Mario are și un respect profund pentru Antonia pe care o consideră ca mama ei.

”Este un tatuaj foarte important. Este o perioadă care din păcate s-a sfârșit în viața mea, dar mă reprezintă în continuare. De când sunt mic am fost crescut ca un Golden Boy și de asta nu va dispărea niciodată de pe mâna mea.”, a spus Mario în vlogul de pe Youtube.

Mario a fost invitatul lui Marius Manole și a vorbit despre momentul în care Alexia l-a prezentat părinților ei: “Am tremurat vreo jumătate de an. Nu mi-a fost frică de Andreea cât m-a fost frică de domnul Alex. Probabil au crezut că e o joacă la început… şi au trecut 5 ani”.

Tot în această ediție, Mario a povestit cum gestionează criticile şi comentariile răutăcioase, dar şi de ce şi-ar fi dorit să devină pilot de curse dacă nu ar fi avut talent la muzică. Întrebat pe cine ar alege dintre Alina Eremia, Ruby şi Antonia, dacă Alexia nu ar fi existat în viața lui, Mario răspunde cu onestitate: “Antonia a fost ca o mamă pentru mine”.