Fără doar și poate, anul acesta a fost anul lui Mario Fresh. Artistul a făcut ca așteptarea să merite din plin, iar „Necesar” este cea mai virală piesă din vara asta. Meritele îi revin în totalitate. Acum că a descoperit rețeta succesul, Mario mai are un as în mânecă.

Mario Fresh s-a auzit vara asta peste tot. Artistul a colaborat cu Rento și au lansat „Necesar”, piesa care s-a viralizat cu viteza luminii. Mai întâi, „Necesar” a cucerit TikTok-ul, cum probabil era și de așteptat. Așa cum s-a întâmplat și în alte cazuri, de la TikTok până la cele mai cunoscute topuri a mai fost un singur pas. Piesa lui Mario Fresh a ocupat instant cele mai bune poziții. În Most Wanted-ul lui Adi Mihăilă a fost pe primul loc.

Având în vedere că piesa a fost primită atât de bine de către fani, Mario Fresh s-a gândit să mai lanseze melodii, tot în aceeași zonă. Formula a fost păstrată și ea și tot alături de Rento pare că semnează și viitorul hit. Momentan, piesa nu a fost lansată și nici anunțată.

Totuși, a fost cântată la un concert recent, iar momentul a fost surprins de o fană de-ale lui Mario. Artistul i-a avertizat de la început că piesa nu se găsește nicăieri, iar cei care vor să o asculte acasă, vor trebui să îl filmeze și pe el și pe Rento. Zis și făcut!

Cum s-a lansat Mario Fresh

Cu aproximativ 10 ani în urmă, Mario Fresh era prezent în industria muzicală, dar nu sub acest nume. ”N-ai școală… e nasol” este piesa care l-a adus pe Fresh Kid în topurile muzicale de la acea vreme. Mario a fost descoperirea lui Velea și a lansat prima piesă sub umbrela HaHaHa Production.

În primul lui videoclip a apărut toată gașca lui Smiley, de la Alex Velea până la Boier Bibescu. La vremea respectivă, mulți îl asemănau pe Fresh Kid cu Justin Bieber, amândoi fiind la fel de talentați și reprezentând o adevărată revelație a muzicii.

„N-ai școală… e nasol” a adunat aproape 12 milioane de vizualizări pe Youtube. Andra a fost cea care l-a descoperit pe Mario, acum 10 ani pe scena unui cunoscut show de talente. Una dintre cele mai mari dorințe ale lui Mario a fost să cânte alături de Andra, iar după 10 ani, cei doi au lansat împreună piesa „Brațe străine” care are deja 25 milioane de vizualizări pe Youtube.

Mario Fresh are o continuare pentru „Necesar”. Piesa nu a fost lansată, încă, dar o poți asculta aici!
Facebook