Mario Fresh este pe val mai mult ca niciodată. Artistul a lansat în urmă cu câteva săptămâni piese „Necesar” și a rupt toate topurile. Dacă fanii credeau că aici se opresc suprizele lui Mario, s-au înșelat. Iubitul Alexiei Eram mai are mulți ași de scos din mânecă. Dar până atunci, le-a prezentat tuturor noul lui look.

Chiar dacă vara este aproape de final, Mario Fresh demonstrează că niciodată nu este prea târziu pentru un look nou. Artistul și-a luat inima-n dinți și a trecut pragul salonului pe care îl frecventează destul de des. Iubitul Alexiei și-a dorit o transformare radicală, iar prietenului lui, Alin s-a conformat.

Mario Fresh a renunțat la culoarea lui naturală și a optat pentru o nuanță de blond. Fanilor nu le-a venit să creadă, mai ales că este pentru prima dată când artistul face o trecere atât de bruscă. Imediat după ce a văzut rezultatul, aceasta a postat o imagine pe contul de Instagram. Fanii l-au asaltat cu mesaje și complimente, dar, așa cum era de așteptat, părerile sunt împărțite. Totuși, un lucru este cert: majoritatea l-au asemănat cu Maluma sau cu Justin Bieber.

 

 

Mario Fresh și-a făcut și un tatuaj nou anul acesta

Nimeni și nimic nu se poate interpune între Mario Fresh și pasiunea lui pentru tatuaje. Iubitul Alexiei este foarte atașat de familie și, tocmai de aceea, de fiecare dată când are ocazia se tatuează pentru cei dragi. De data asta, bunicul lui ocupă un loc special în inima lui și, mai nou, și pe piele. Artistul și-a făcut un tatuaj plin de semnificație care îi va inspira pe mulți să facă la fel.

Dar nu este singurul. Mario are o colecție impresionantă de desene permanente, iar despre ele a vorbit într-un vlog de anul trecut. „Cel mai important tatuaj și primul pe care l-am făcut este mama, este steaua mea norocoasă. Reprezintă tot ce-i mai frumos și norocul meu în viață și de asta am pus-o aici, să fie mereu la vedere. Un alt tatuaj care contează pentru mine este acesta, cel cu doi lei care împreună formează un singur leu, un întreg. Este vorba despre mine și despre tatăl meu.”

Mario Fresh are look nou, iar fanii i-au spus că seamănă cu Maluma și cu Justin Bieber
Instagram

Mario Fresh nu renunță la tatuajul „Golden Boy”

„Golden Boy este un tatuaj foarte important. Este o perioadă care din păcate s-a sfârșit în viața mea, dar mă reprezintă în continuare. De când sunt mic am fost crescut ca un Golden Boy și de asta nu va dispărea niciodată de pe mâna mea. Mai am o chitară care în loc de corzi ale clape, are claviatura unui pian. Am făcut treaba asta pentru că am studiat foarte mult și chiatara și pianul. Am simțit nevoia să îmi scriu și numele, de aia mi-am tatuat ”Fresh” pe braț. 

”Always by my side” și un avion reprezintă povestea mea și a surorii mele, mai am un lup cu o haită și este vorba despre mine și despre prietenii mei care au rămas. Am și un ceas infinit care a durat vreo 5-6 ore și am vrut să semnifice timpul care trece în favoarea mea. Apoi urmează ”13” care semnifică data lui Velea de naștere și mai am două tatuaje pe picioare și R-ul de pe gât, de la Raluca, sora mea, la care se adaugă ”a la folie” pe care l-am făcut matchy cu iubita mea.” spunea Mario.