Niciun Crăciun fără Mariah Carey, se pare că asta este deviza pe care merge artista. „All I want for Christmas” îi rotunjește considerabil venituri vedetei, așa că s-a gândit să îmbine utilul cu plăcutul. Cum? Facând apelativul „The Queen of Christmas” un trademark.

Mariah Carey nu duce deloc lipsă de idei. După ce a lansat o carte care a creat are vâlvă în industria muzicală, diva are un alt plan. De data asta, Mariah vrea ca meritele ei să fie recunoscute în mod oficial. Pentru asta, artista s-a gândit ca toată lumea să o cunoască după apelativul „The Queen of Christmas”. Până mai ieri, vedeta credea că este singura ingenioasă, dar se pare că s-au mai gândit și alte artiste la asta.

Dacă vrea să fie „The Queen of Christmas”, Mariah Carey va trebui să stea la rând. Asta pentru că Darlene Love și Elizabeth Chan se luptă și ele să înregistreze acest nume ca fiind marca lor orginală. „Crăciunul a existat cu mult timp înaintea noastră și sper că va mai dura și după noi. Este absurd ca o persoană să pună monopol pe această sărbătoare, așa cum face Mariah Carey”, a spus Elizabeth Chan.

Mariah Carey vrea să fie, oficial, „The Queen of Christmas”. Ce alte vedete se mai luptă pentru asta
Profimedia

Mariah Carey, dată în judecată din cauza piesei „All I want for Christmas”

„All I want for Christmas” a fost lansată cu mai bine de 27 de ani în urmă, dar încă se menține pe cele mai bune poziții în topuri în fiecare an. În luna decembrie, Mariah revine de fiecare dată cu un teaser pentru piesă, iar asta a stârnit un val de reacții, nu neapărat pozitive.

Acum, artista este dată în judecată fi din cauza uneia dintre cele mai celebre piese ale sale. Pe numele artistei a fost intentat un proces la finalul săptămânii trecute de către Andy Stone. Aceasta susține că a compus o piesă cu același nume cu cinci ani înaintea lui Mariah, mai exact, în 1989. În actele depuse la Curtea din New Orleans sunt trecute și daunele morale care se ridică la 20 de milioane de dolari pe care Mariah trebuie să le plătească dacă va pierde procesul.