Mariah Carey se pregătește din nou de proces. După ce bodyguardul ei a acuzat-o mai întâi de hărțuire sexuală, la sfârșitul lui 2017, iar un an mai târziu cântăreața, în vârstă de 48 de ani, a fost chemată în instanță de fostul ei manager, Stella Bulochnikov, pentru comportament deplasat, de data asta, Mariah și o fostă asistentă s-au dat în judecată reciproc.

Artista își acuză fosta asistentă, pe Lianna Azarian, de şantaj şi îi cere despăgubiri de peste 3 milioane de dolari. Mariah Carey susține că fost angajată i-a cerut 8 milioane de dolari, amenințând-o că va face publice înregistrări video care o surprind pe cântăreață făcând "lucruri jenante".

Azarian, care a fost angajată de Carey în 2015, ca asistentă executivă, ar fi filmat-o în secret pe cântăreață. Inițial, Mariah ar fi cedat șantajului și i-a plătit 327.000 de dolari, dar a sfârşit prin a o concedia în noiembrie 2017, când asistenta a şantajat-o din nou.

La rândul ei, Azarian a dat-o la rândul ei în judecată pe Mariah Carey, susținând că a fost victima unor oribile abuzuri fizice, verbale şi psihice atât din partea cântăreței, cât şi a fostului manager al acesteia, Stella Bulochnikov.