Machine Gun Kelly și Megan Fox au fost o adevărată apariție la Billboard Music Awards. Cei doi au pășit pe covorul roșu purtând ținute asortate, drept dovadă că au fost atenți până la cel mai mic detaliu. În special la manichiură, MGK plătind o avere pentru a face impresie bună cu ungiile sale.

Machine Gun Kelly chiar crede în zicala „dai un ban, dar stai în față. Artistul nu s-a uitat deloc la bani atunci când a ales să-și facă manichiura pentru Billboard Music Awards. MGK a surclasat-o pe iubita lui și a ajuns să se afișeze cu unghii de 30.000 de dolari.

Deși erau vopsite cu negru, detaliile au făcut diferența, iar în acest caz, detaliile au fost diamante de 10 carate aplicate pe fiecare unghie. Întreg procesul de aplicare a bijuteriilor a durat 10 ore, dar se pare că a meritat, având în vedere că le-a asortat de minune cu blazerul de la Dolce & Gabbana.

Tot la Billboard Music Awards, MGK a scos porumbelul pe gură. În timp ce ce se afla pe scena de la Billboard Music Awards, Machine nu a vrut să își înceapă momentul până când nu a spus cui îi este dedicată piesa. MGK a spus că va cânta pentru soția lui și pentru copilul care încă nu s-a născut. Dacă fanii sunt deja obișnuiți cu apelativul „soție”, partea cu „viitorul copil” i-a dus pe toți cu gândul la o posibilă sarcină a lui Megan Fox.