Nu mai este niciun secret faptul că Delia aruncă cu banii în stânga și în drepta și nu se uită deloc la prețurile atunci când vine vorba de satisfacerea mofturilor. Chiar daca are bani de îi întoarce cu lopata, nici sacul Deliei nu este fără fund, iar atunci când rămâne fără resurse, are la cine apela.

Delia duce o viață lipsită de griji, iar din penthouse-ul ei, sigur lumea se vede altcumva. Artista a muncit din greu pentru a-și crea imaginea și confortul de acum, iar dacă privește retrospectiv, cu siguranță a meritat tot efortul. Delia a avut norocul de a-l întâlni pe Răzvan, sufletul ei pereche care este mereu alături de ea și o susține în tot ceea ce face. Mai mult decât atât, cei doi au o pasiune comună: călătoritul. Aproape că nu este colțisor din lumea asta pe care cei doi să nu-l fi văzut, dar, chiar și asa, Delia mai are un guilty pleasure de care nu poate scăpa: shoppingul.

Delia are o garderobă impresionantă în care se regăsesc piese vestimentare de brand și nu numai. Artista aruncă o avere pe accesorii nonconformiste și pe încălțări, iar faptul că este mâna spartă și că nu rezistă tentației o știu și cei din familia ei. ”Delia nu are nicio treabă cu banii. Când se termină, pune mâna pe telefon și sună la Răzvan să-i pună bani pe card. E risipitoare Delia, e pe lux și opulență, mai ales cu vacanțele”, a spus mama Deliei într-o emisiune tv.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Delia (@delia)