Trendul ca vedetele să își anunțe sarcina pe Instagram a avut multe adepte. În timp ce unele celebrități au apărut direct cu burticile de graviduțe în online, Iggy Azalea a dus totul la nivelul următor. Artista a ținut ascunsă sarcina și le-a prezentat urmăritorilor direct băiețelul.

”Am un fiu. Am aștept momentul potrivit să spun asta, dar simt că odată cu trecerea timpului devin din ce în ce mai anxioasă în a împărtăși cu lumea o veste atât de importantă. Vrea ca viața lui să fie privată, dar vreau să spun că nu este un secret și că îl iubesc extrem de mult.”, spunea artista în luna iunie anul trecut.

Iggy a renunțat la secrete și l-a prezentat pe micuțul Onyx întregii comunități de pe Instagram fix în ziua în care acesta a împlinit un anișor. Chiar dacă artista nu a dat detalii despre tatăl micuțului, fanii ei cred că este vorba de Playboi Carti, un rapper care a avut o relație de câteva luni cu Iggy.

”La mulți ani persoanei mele favorite din întreaga lume. Niciodată nu credeam că o să ajung să iubesc pe cineva atât de mult. Onyx ești o minune. Fericirea ta este fericirea mea!”, a scris Iggy pe Instagram.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic)