Maluma nu-l iartă pe Neymar, care i-a furat iubita, iar cel mai recent interviu pe care l-a acordat arată că Pretty Boy nu a trecut peste episodul de vara trecută. Prietenia celor doi s-a rupt brusc, atunci când Natalia Barulich s-a combinat cu atacantul de la PSG. 

Există o regulă nescrisă care spune că nu te combini niciodată cu fosta celui mai bun prieten. Se pare că Neymar nu a ținut cont de ea și pe bună dreptate, când femeia care îți cade cu tronc este frumoasa Natalia Barulich, nu mai ții cont de nimic. Se pare că Maluma nu a trecut nici acum peste faptul că Neymar s-a combinat cu fosta lui iubită, iar gestul pe care l-a făcut în timpul unui interviu spune multe. Maluma a pozat pentru Cosmopolitan Spania și a dat un interviu pentru numărul următor al revistei. Este primul bărbat care apare pe copertă și, în timpul shooting-ului, cei de la Cosmopolitan i-au pus câteva întrebări-fulger.

#RealName. Cum îl cheamă, de fapt, pe Maluma și de la ce vine numele de scenă

Printre ele s-a regăsit și una în care trebuia să aleagă între Messi și Neymar și să spună care este fotbalistul lui preferat. Maluma nu a stat prea mult pe gânduri și a spus: ”Wow... asta e grea! Dar mereu am fost mai mult fanul lui Messi”. Răspunsul le-a dat apă la moară celor care cred că securea răzbuiului dintre cei doi nu a fost îngropată. Neymar și Maluma au fost buni prieteni în trecut, iar artistul columbian chiar a fost responsabil cu muzica la o zi de naștere pe care Neymar și-a sărbătorit-o la Paris. Totul s-a rupt între ei în august anul trecut, când Neymar s-a afișat cu Natalia Barulich, de care Maluma se despărțise recent. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MALUMA (@maluma)