Pretty boy, dirty boy Maluma este unul dintre cei mai râvniți burlaci din lume. Artistul este conștient că este vânat și datorită succesului pe care îl are și de fiecare dată când are ocazia subliniază faptul că lucrurile nu au fost mereu așa.

Singur și disponibil, dar totuși cu pretenții! Maluma știe ce are de oferit, așa că persoana care va sta lângă el trebuie să aibă multe calități. Pretty boy are milioane de admiratoare, iar după despărțirea de Natalia, la brațul artistului nu a mai apărut o altă domnișoară dornică să îi arate sentimentele. În documentarul pe care l-a lansat mai demult, Maluma spunea că partenera lui ar trebui să îl iubească pe Juan Luis persoane, nu pe Maluma artistul, iar asta spune multe.

Acum câteva zile, Maluma a avut un mesaj de transmis pentru toate persoanele care i-au spus la un un moment dat ”pas”. ”Dacă nu m-ai vrut când arătam așa, nu mă căuta acum”, a scris artistul în dreptul unui colaj cu două imagini, una înainte de celebritate și una după celebritate. 

Săptămânile trecute, Maluma s-a afișat la brațul lui Kim Kardashian și, deși amândoi experimentează statutul de burlac, între ei nu este nimic. Imaginea celor doi a dat naștere unui val de reacții, iar cel care a vrut să lămurească sitația a fost chiar Maluma. Artistul a spus că nu este interesat de Kim, că sunt doar prieteni și că pe lista lui de crush-uri se află sora acesteia, Kendall Jenner. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MALUMA (@maluma)