A devenit un trend printre vedetele de peste Ocean să își arate case, iar cei de la Arhitectural Digest prind ocazia perfectă pentru a pătrunde în casele de milioane de dolari.

După Kim Kardashian și Kanye West, Drake și Selena Gomez, a venit timpul ca în casa lui Maluma din Medellin să pătrundă cei de la celebra publicație Arhitectural Digest. Maluma locuiește de 3 ani în vila care are ferestre largi, care pornesc din podea, un lift, o bucătărie, o sală de sport, o piscină, un mini-cinematograf, multe sculpturi, tablouri, perne și plante.

”Suntem în casa mea din Medellin. Acesta este sanctuarul meu și sper să vă placă. Eu mă bucur mult de el, ,mai ales în această perioadă de carantină. Am petrecut atât de mult timp aici, așa că haideți să vă bucurați de liniște, alături de mine. Rutina mea este super simplă. Nu sunt o persoană complicată… Iau liftul, cobor la parter, îi salut pe cei care sunt în sufragerie (care acum este goală), mă duc în bucătărie și îi rog pe bucătar să îmi pregătească ceva, iar eu îmi fac o cafea între timp”

Maluma a recunoscut că este obsedat de căni și că are o colecție întreagă de astfel de obiecte, toate personalizate cu familia sa sau cu patrupedele lui. ”Am câteva căni mai scumpe, dar preferatele mele sunt astea: am o cană cu o poză de-a surorii mele și cu primul meu câine, mai am o cană cu prima literă a numelui meu, mai am una cu o fotografie de-a mamei și încă una cu poza tatălui meu”