Maluma baby ar putea fi în curând Maluma daddy. Artistul columbian și-a pus pe jar fanii de pe Instagram, după ce a postat o fotografie cu subînțeles. 

Maluma și iubita lui, Susana Gomez, ar putea deveni părinți în curând. Cel puțin asta cred cei care au văzut ultima fotografie postată de pretty boy pe Instagram. Maluma s-a pozat alături de abdomenul iubitei sale, iar imaginea adorabilă i-a făcut pe toți să se gândească la un bebeluș. Chiar dacă Maluma și Susana au fost foarte discreți în ceea ce privește relația lor, paparazzii i-au surprins împreună în mai multe ocazii. Susana este arhitectă și are o fimă de design interior. 

În timp ce majoritatea celor care au văzut poza s-au grăbit să îl felicite pe Maluma pentru bebeluș, alții au fost mai rezervați. Descrierea ”#7DJ”, scrisă și pe abdomenul Susanei, i-a trimis pe unii cu gândul la un nou album. Maluma nu a dat, deocamdată, explicații suplimentare, așa că fiecare alege ce teorie vrea să creadă, până când pretty boy va veni cu explicații suplimentare. 

Așa arată poza care i-a făcut pe mulți să se gândească la un bebeluș: