Maluma și Natalia Barulich, fotomodelul care a apărut în videoclipul ”Felices los 4” și-au spus ”Adio!” după o relație care a durat 2 ani. Acum, modelul îl critică pe fostul iubit.

Fetelor, credeați că Maluma este iubitul perfect?! Ei bine, declarațiile fostei partenere, Natalia, s-ar putea să vă schimbe părerea. La aproape un an de când nu mai formează un cuplu, modelul a decis să vorbească despre relația cu Maluma, dar și despre minusurile pe care le avea artistul.

”Simțeam că ofer 1000% în acea relație, dar eu primeam în schimb 20%. Erau zile în care primeam mai multă afecțiune sau atenție, iar asta m-a făcut să rămân alături de el. Era cald, era rece… însă simțeam că trăiesc pentru el. Îmi e dor de ideea pe care o creasem în mintea mea, care de fapt nu a existat niciodată. Am renunțat la job-ul meu, călătoream prin toată lumea pentru a fi alături de el, îl iubeam atât de mult, iar când ești îndrăgostit, ești pur și simplu orbit…”, a declarat Natalia în cadrul emisiunii lui Danny Morel.