Maluma baby adoră tatuajele și trebuie să recunoaștem că arată foarte hot cu ele. Artistul nu s-a oprit doar la câteva, așa că a călcat pragul salonul pentru a mai adauga un desen la colecție.

Maluma și-a surprins fanii atunci când i-a anunțat că și-a mai făcut un tatuaj. Suspansul a fost cu atât mai mare cu cât artistul nu a dat niciun indiciu și a arătat direct rezultatul. Maluma și-a scris pe piept ”Medellin”, orașul din care provine. Artistul este foarte mândru de originile lui și simte că între el și orașul din Columbia va fi o conexiune puternică. ”Nu voi uita niciodată locul de unde provin. Medellin, orașul visătorilor!”, a scris Maluma pe Instagram.

Chiar dacă pe plan profesional stă foarte bine, pe partea personală Maluma s-a acomodat cu statutul de burlac. Acum ceva timp, artistul a trebuit să facă față unei situații mai puțin plăcute create de fosta lui parteneră, Natalia. 

Natalia Barulich s-a afișat alături de Neymar. După ce au apărut amândoi pe coperta unei publicații cei doi s-au văzut nevoiți să confirme că sunt într-o relație. Neymar și colegii lui de echipă au apărut pe internet cântând piesa lui Maluma, ”Hawai”. Maluma nu a găsit asta deloc interesant sau amuzant, ba din contră, s-a enervat.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jamás me olvido de donde vengo, •MEDELLÍN• Ciudad de soñadores!! #PapiJuancho -1994-

A post shared by MALUMA (@maluma) on