Maluma nu duce deloc lipsă de inspirație. În pauzele dintre concerte, artistul se ține de glume, iar cea mai recentă deja a făcut furori în online.

Maluma vrea să le pună fanilor mereu un zâmbet pe buze, fie prin muzică, fie prin glumele pe care le face în online. Artistul a lansat de curând o nouă colecție de haine în colaborare cu Macy’s și cum articolele se epuizează în timp record, Papi Juacho a găsit o soluție. Artistul a vrut să se bucure și el de propriile creații, așa că a mers la shopping, dar nu oricum. Maluma și-a pus o perucă albastră și o șapcă pentru a nu fi recunoscut, însă planul lui a eșuat. Fanii din magazin l-au recunoscut imediat și a început isteria. J Balvin nu s-a putut abține și a simțit nevoia să îi pună colegului său de scenă porecla „Marcelo”.

Momentan, Maluma se află în plin turneu „Papi Juacho”. Artistul a concertat în Italia și urmează multe alte țări pe listă, printre care Maroc și Spania. Maluma a mai concertat în Spania și înainte de a se opri la București.  Pretty Boy a urcat pe scena amplasată în sala WiZink Center, una dintre cele mai mari din Spania. Potrivit datelor furnizate de EFE, 17.400 de persoane au venit să îl vadă și să cânte alături de Maluma. Cu un număr atât de mare, artistul columbian a reușit să îi întreacă pe cei de la Metalica care au reșit să adune 17.267 de persoane.

Conceptul acestui turneu este unul unic și a fost gândit în așa fel încât cât mai multe persoane să se bucure de experiență. Totul a fost proiectat în format de 360 de grade, cu scena amplasată în mijloc, înconjurată de ecrane care să le permită tuturor, indiferent de unghiul în care se află, să îl vadă pe artist.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MALUMA (@maluma)