Antonia face ce știe ea mai bine: muzică, așa că nu a putut sta departe de fanii ei prea mult timp. Și-a revenit spectaculos după a treia naștere și, la o lună de când l-a adus pe lume pe Akim a filmat un nou videoclip "Dor de tine", iar acum ne arată cum a fost la filmări. Artista a ales cele mai sexi ținute și a filmat un videoclip extrem de hot, în ciuda vremii înghețate de afară.

FOTO: Alex Velea și-a făcut un tatuaj pe față. Uite ce și-a scris!

Antonia a povestit că s-a simțit excelent la filmări, iar clipul a fost regizat de Khaled Mokhtar, cu care artista a mai lucrat pentru “Marabou”, dar şi pentru “Greşesc”: ”A fost tare atmosfera la filmări, relaxantă, pentru că lucrez de fiecare dată cu o echipă de oameni profesionişti, care îmi inspiră încredere şi îi mulțumesc lui Khaled pentru încă un videoclip care îmi place. M-am distrat cu fetele de la Like One, cu Laura Muşuroaea, dar şi cu toți cei prezenți pe set, m-am simțit ca la o petrecere”.

Pe lângă echipa de producție și dansatori, Antonia i-a avut aproape la filmări și pe Alex Velea și pe fiul lor cel mare - Dominic.

Proaspăta mămică a promis că nu va sta departe de scenă prea mult timp și s-a ținut de cuvânt. Antonia a fost foarte activă și în timpul sarcinii. În luna a șasea, a filmat videoclipul ”Get Up And Dance”, unde a dansat non-stop.