În ultima perioadă, fetele pierd din ce în ce mai mult teren în fața băieților în online. Se pare că cei din urmă s-au obișnuit să renunțe mai des la inhibiții, iar imaginile 100% naked sunt din ce în ce mai întâlnite pe feed-urile lor.

Girls, treaba devine din ce în ce mai serioasă! Bărbații sunt din ce în ce mai determinați să cucerească internetul și nu oricum, ci cu poze în care apar complet dezbracați. Chiar dacă nu au ajuns la nivelul la care să le posteze pe feed-ul de Instagram, Insta story-ul este un mediul destul de bun ca acestea să ajungă la cât mai multe persoane.

Jos texKilla! Killa Fonic, fără haine și fără inhibiții pe Insta Story. Ai apucat să vezi imaginea?

După ce săptămâna trecută Killa Fonic s-a dezbrăcat complet spre deliciul fanelor, acum, un artist de peste Ocean i-a urmat exemplul. Este vorba despre Bad Bunny, artistul latino căruia îi place să fie mereu în centrul atenției. Acum câteva săptâmâni, Bunny și-a vopsit părul de la subraț roz, iar acum că a renunțat la acea culoare, se pare că a renunțat și la haine. Artistul s-a pozat complet dezbrăcat pe stories pentru a-și anunța fanii că intră în ringul Wrestle Mania. 

Ce zici? I-a ieșit?

                 

sursa foto: BuzzFeed