Madonna face ce face și intră din nou în gura în fanilor. Deși a trecut demult de borna de 60 de ani, artista se simte mai liberă ca niciodată, iar asta se vede. The queen of pop postează imagini care stârnesc mereu un val de controverse, dar se pare că nu are nicio problemă cu asta.

Madonna este renumită pentru extravaganțele din tinerețe, dar se pare că nici acum nu lasă garda jos. Artistei îi place să genereze controverse, iar Instagramul pare locul perfect pentru asta. Artista demonstrează că „old habits die hard”, așa că a continuat să se fotografieze în cele mai indecente ipostaze.

Deși i-au oferit milioane de aprecieri, fanii nu s-au putut abține să nu o tragă la răspundere pentru ceea ce face. În concepția lor, faptul că Madonna lasă totul la vedere este o greșeală și sunt de părere că ar trebui să se gândească și la copiii ei înainte de a face asta. 

„Nu ne mai arăta fundul! Am văzut destul în cartea ta despre sex şi atunci a fost îndrăzneț, dar acum... Acum eşti lipsită de clasă. De ce faci asta? Poți fi mai bună de-atât”, a scris un urmăritor de-ai Madonnei.

Fanii artistei au fost uimiți să vadă cum aceasta se transformă de la o zi la alta. Mulți dintre ei cred că artista a apelat la medicul estetician, modificările din zona pomeților fiind destul de vizibile. ”Așa vrei să fii luată în serios?”, ”E trist ce se întâmplă cu tine.”, ”Ce ți-ai făcut la față?” sau ”Ce s-a întâmplat cu pomeții tăi?” sunt doar câteva dintre reacțiile din online.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)