Madonna știe cum să dea naștere controverselor. De data aceasta, în cadrul recitalului de la Eurovision, artista a inclus în show-ul său doi dansatori purtând steagurile Israelului și al Palestinei.

Artista a interpretat piesa „Like a Prayer” și noul ei single, „Future”. Deși a fost avertizată să nu participe la finala Eurovision 2019, Madonna a ignorat total avertismentele și a urcat pe scena de la Tel Aviv.

Ceea ce i-a deranjat pe organizatori a fost faptul că Madonna a pus în scenă un moment pe care nu l-a prezentat în cadrul repetiților. Organizatorii au declarat că includerea celor două steaguri, israelian și palestinian nu au fost aprobate în avans.

„În timpul transmisiunii live, doi dintre dansatorii Madonnei au afișat pentru o scurtă perioadă de timp steagurile Israelului și Palestinei pe spatele costumației lor. Aceste elemente nu au făcut parte din repetiția care a fost aprobată. Eurovisionul este un eveniment non-politic, iar Madonna a fost informată asupra acestui lucru”, au comunicat oficial organizatorii.