Cu toții ne amintim de fetița care dansa în videoclipul "Chandelier". Au trecut șase ani de când a fost lansat videoclipul care a adunat 2.2 miliarde de vizualizări, iar protagonista acestuia s-a transformat radical.

Maddie Zeigler împlinește astăzi 18 ani. Aceasta a devenit cunoscută datorită Siei și videoclipului ”Chandelier”. De atunci, între ea și artistă s-a stabilit o conexiune puternică și a fost prezentă în aproape toate videoclipurile Siei.

Într-un interviu pe care l-a dat mai demult, Maddie a declarat că Sia era un fan de-ai ei şi i-a lăsat un mesaj pe Twitter în care o întreba dacă nu şi-ar dori cumva să apară într-un videoclip muzical. Ziegler nici măcar nu ştia cine era Sia şi nici vorbă să se aştepte să aibă vreun succes videoclipul în care a apărut.

Sia a fost o adevărată eroină pentru fetița care dansa în toate videoclipurile ei. Artista a împiedicat-o pe Maddie Zeigler să urce în același avion cu Harvey Weinstein.

Într-un interviu pentru Zach Sang Show, Sia a povestit cum a salvat-o pe Maddie. ”De cum am întâlnit-o pe Maddie am simțit că trebuie să o protejez. Nu am vrut să fie eu cea faimoasă, așa că am împins-o pe ea în fața reflectoarelor. Harvey insista ca Maddie să zboare în același avion cu el, dar eu nu am lăsat-o, mai ales că eram ocupate cu multe proiecte. Apoi am sunat-o pe mama ei, Melissa, care m-a implorat să nu o las să facă această nebunie. După acest eveniment, Harvey a insistat ca Maddie să joace într-un film, dar, la fel, nu am lăsat-o să facă asta.”

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

my dream set! 🤍 link in bio #MaddieXFabletics @Fabletics @fableticseu #sponsored #fableticspartner

A post shared by maddie (@maddieziegler) on