La începutul anului, Machine Gun Kelly și Megan Fox s-au logodit. Evenimentul a fost unul emoționant pentru amândoi și, deși nu au declarat prea multe despre etapele viitoare din viața lor, acum, lucrurile avansează cu pași repezi. Acum, la Billboard Music Awards, Machine a scăpat porumbelul și a dat din casă detalii pe care mulți fani le așteptau deja.

MGK și Megan Fox nu au nevoie de un act pentru a se considera o familie. Cei doi se alintă deja cu apelativele „soț” și „soție”, iar artistul a fost primul care a dat câteva detalii din casă. În timp ce ce se afla pe scena de la Billboard Music Awards, Machine nu a vrut să își înceapă momentul până când nu a spus cui îi este dedicată piesa. MGK a spus că va cânta pentru soția lui și pentru copilul care încă nu s-a născut. Dacă fanii sunt deja obișnuiți cu apelativul „soție”, partea cu „viitorul copil” i-a dus pe toți cu gândul la o posibilă sarcină a lui Megan Fox.

Megan Fox și MGK trăiesc o poveste de dragoste parcă desprinsă din povești. Deși nimeni nu le dădea prea multe șanse, ei bine, se pare că au rezistat cu brio trecerii timpului și, mai mult decât atât, se pregătesc să facă pasul cel mare cât de curând. MGK i-a oferit alesei inimii sale un inel special și nu neapărat penntru că este scump, ci pentru că are un concept interesant. Artistul a gândit chiar el designerul și a știut din prima că nu vrea ca Megan să-l dea jos de la deget. Astfel, MGK a proiectat un inel care, dacă va fi scos de pe deget, îi va provoca răni severe iubitei sale.

Dar asta nu e tot. Aproape toată lumea știe că cei doi se alintă „my bloody Valentine”, dar nimeni nu a știut că nu este o metaforă, ci că este cât de real se poate. Megan a confirmat, într-un interviu recent, că ea și iubitul ei au un ritual în care își beau unul altuia sângele. Deși pare super ciudat, vedeta are și o explicație pentru asta.

„Îmi imaginez că lume crede că ne bem sângele ca în „Game of Thrones”. Sunt doar câteva picături, ne consumăm sângele reciproc la anumite ocazii și mai mult pentru scopuri ritualice”, a spus Megan fără a intra prea mult în detalii.