Justin Bieber poate spune că Hailey este îngerul lui păzitor. Cei doi se înțeleg de minune, iar de sentimente nici nu mai încape îndoiala. Recent, a fost ziua lui Biebs, iar Hailey i-a urat cele mai frumoase gânduri în online.

Hailey Bieber este o soție model. Modelul l-a sărbătorit așa cum se cuvine pe Justin care a împlinit 27 de ani. Cei doi au avut o mică escapadă la Paris, dar asta nu a însemnat că momentul nu a trebuit marcat și în online. Hailey a postat pe contul ei de Instagram un colaj cu imagini cu ea și cu Justin, alături de mesajul ”Încă un an alături de tine, un alt an în care am învățat să te iubesc, m-am maturizat alături de tine și am râs împreună. La mulți ani! Ești persoana mea favorită și recunoscătoare că sunt alături de tine!”❤️

Let there be love! Justin Bieber este topit după soția lui. Uite ce declarație de dragoste a primit Hailey Bieber!

Bieber nu a stat degeaba în perioada de carantină. Artistul se pregătește de lansarea unui album nou luna aceasta, iar asta după ce și-a pus fanii pe gânduri cu cele mai recente postări. Urmăritorii lui Justin au început să se îngrijoreze și au observat că artistul calcă pe urmele lui Kanye West cu mesajele religioase. Să sperăm că își va reveni!