Low Deep T, celebrul interpret al super hitului “Casablanca”, revine pe piața muzicală din România cu un nou single, “Got 2 find love”, lansat împreună cu MediaPro Music.

 

Noua piesă este una de dragoste, limbajul universal al oamenilor. “Am călătorit prin toată lumea, am avut concerte în nenumărate țări și am observat că toți vorbim aceeași limbă, a dragostei. Toată lumea are nevoie de iubire, eu încă o mai caut, și astfel am decis să lansez această melodie”, a spus Low Deep T.

 

Got 2 find love” are un videoclip incendiar, filmat în Tunisia, sub coordonarea lui Majdi Smiri, un cunoscut regizor tunisian.

 

Filmarile s-au desfășurat în două locații: Sidi Bou Said, una dintre cele mai vechi și renumite stațiuni de pe coasta Nord-Africană a Mediteranei și Ben Arous.

 

Am filmat în august, iar temperatura depășea 44 de grade Celsius! A fost extrem de cald. După două zile de filmare m-am intors în Londra, însă când am văzut rezultatele, nu am fost mulțumit de unele cadre din clip, așa că am zburat înapoi în Tunisia și am refăcut anumite secvențe”, a mai spus artistul.