Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, iar de când a venit pe lume fetița lor, Josephine, sunt și mai apropiați. Cu toate acestea, cei doi nu se grăbesc să se căsătorească, deși toată lumea se întrebă când vor face marele pas.

În timp ce unii oameni se căsătoresc mai întâi și apoi fac copii, alții nu au nevoie de acte pentru a fi fericiți. Din a doua categorie fac parte și Smiley și Gina Pistol, care formează un cuplu de câțiva ani, dar nu au de gând să se căsătorească prea curând. Cei doi au devenit părinți în primăvara acestui an, iar Smiley spune că venirea pe lume a lui Josephine i-a apropiat și mai tare, iar pe el l-a responsabilizat. După ce au devenit părinți, multă lume s-a întrebat dacă urmează să facă și nunta. Răspunsul este, cel mai probabil, nu. Sau nu prea curând.

Smiley a explicat în repetate rânduri că nu crede în căsătorie și că nu ai nevoie de un act pentru a fi fericit și implicat 100% într-o relație. ”Cred că suntem și mai apropiați decât eram. De când a apărut Josephine mi se pare că sunt un pic mai emoțional, mi se pare că sunt mai atent la ceea ce simt și am ocazia să mă joc mai mult... Iar cu Gina... chiar ne simțim mult mai apropiați, suntem mai deschiși unul făță de celălalt”, a declarat Smiley, în urmă cu ceva timp. 

Pe de altă parte, artistul a dat de înțeles că nu exclude total ideea de căsătorie, atunci când a fost invitat în podcast-ul lui Damian Drăghici. Deocamdată, Smiley și Gina sunt foarte fericiți așa cum sunt și nu se grăbesc să se prezinte în fața ofițerului stării civile. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)