Este oficial! Tyga a înlocuit-o pe fosta lui iubită, Kylie Jenner. Chiar dacă Marele Internet se aștepta la asta, ceea ce a fost cu adevărat surprinzător este asemănarea dintre noua iubită și Kylie Jenner.

Tyga a dat uitării povestea de dragoste dintre el și Kylie Jenner și a decis să acorde o nouă șansă iubirii. Chiar dacă cei doi au rămas în relații bune de dragul fiicei lor, Stormi, Tyga nu a mai vrut să aștepte după Kylie până se hotărâște dacă îl vrea sau nu înapoi, așa că și-a găsit o parteneră nouă. 

Care-i care? Kylie Jenner are o sosie pe TikTok. Fanii le confundă pe cele două mai mereu

Camaryn Swanson este noua cucerire a lui Tyga, iar imaginile postate în social media demonstrează clar că relația dintre cei doi nu este una recentă. Fanii au rămas surprinși să vadă cât de mult seamănă Camaryn cu fosta iubită a lui Tyga, Kylie din perioada în care purta peruci scurte și blonde. 

Tyga și iubita lui s-au afișat pentru prima dată în public la începutul acestui an și se pare că apropiații sunt foarte încântați de alegerea rapperului. Imaginile cu cei doi de pe Instagram primesc mereu aprecieri și comentarii de la persoane cunoscute. Camaryn este mai mică decât Kylie, are 22 de ani și este foarte cunoscută în mediul online. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T-Raww (@tyga)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Killa Cam (@camarynswanson)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Killa Cam (@camarynswanson)