Una râde, alta plânge. Așa poate fi descrisă situația din familia Kardashian. În timp ce Kim trece prin clipe triste din cauza divorțului de Kanye West, mezina familiei, Kendall are motive de sărbătoare. Modelul și iubitul ei aniversează primul an de relație.

Kendall Jenner plutește pe un norișor de când l-a întâlnit pe Devin Booker, iubitul ei. Cei doi s-au cunoscut în perioada pandemiei și se pare că ăsta a fost un plus pentru ei. Kenny și Devin s-au apropiat mai mult ca oricând, iar relația lor a trecut deja de borna primului an. Modelul și iubitul ei au fost destul de rezervați la începutul relației și nici acum nu se afișează împreună la evenimente, dar asta nu înseamnă că nu pot posta câteva imagini pe social media.

No more hide and seek. Kendall Jenner a publicat prima imagine cu iubitul ei. Se potrivesc cei doi?

Devin Booker este un jucător de NBA celebru și a scris istorie ca fiind primul jucător care a intrat într-o echipă de baschet la 18 ani. Devin nu este deloc străin de lumea celebrităților. Înainte de se cupla cu Kendall Jenner, acesta a mai avut o relație cu Jordyn Woods, prietenă cu Kendall și cu surorile ei.