A răsărit soarele și pe strada lui Demi Lovato. Artista a trecut printr-o perioadă destul de dificilă, dint toate punctele de vedere. Pe plan sentimental, Demi a suferit destul de mult, iar toate trăirile ei se vor regăsi în albumul pe care urmează să-l lanseze.

Despărțirea de Max a fost una dintre cele mai dure perioade pentru Demi Lovato. Artista a crezut că și-a găsit marea dragoste, dar se pare că s-a înșelat. Nici logodna nu a fost un motiv destul de puternic pentru ca vedeta și Max să meargă pe același drum. Imediat după despărțire, au urmat câteva episoade agitate pentru Demi.

Acum, Demi Lovato este mai hotărâtă ca niciodată să acorde o nouă șansă iubirii. Nu o spunem noi, ci prietenii ei care susțin că artista și-a găsit deja sufletul pereche. Așa cum probabil era de așteptat, și acesta se învârte tot în lumea muzicii. Momentan, nimeni nu a oferit detalii despre identitatea lui, dar se pare că este cea mai potrivită persoană pentru a fi alături de Demi. „Este o relație foarte fericită și sănătoasă. El este un tip super”, au spus prietenii lui Demi.

Love is in the air. Cine este noul iubit al lui Demi Lovato. Artista este mai fericită ca niciodată
Hepta

Demi Lovato și-a schimbat orientarea sexuală

În primă fază, artista i-a anunțat pe fani că este pansexuală. Nici bine nu s-au lămurit ce înseamnă asta, că Demi Lovato a aruncat o altă bombă. Fosta vedetă Disney a urmat exemplul lui Sam Smith și a anunțat că este non-binară. A fi non-binar este folosit de atunci când personalitatea ta nu se identifică nici cu bărbații, dar nici cu femeile. Multe persoane non-binare consideră că fac parte din comunitatea LGBTQ.

Când toți credeau că Lovato nu îi mai poate surprinde cu nimic, ei bine, s-au înșelat. Recent, artista și-a schimbat apelativul de pe Instagram în „she/her”. Demi și-a explicat alegerea în cadrul podcastului Spout. „Am fost o persoană atât de cameleonică, în special anul trecut, încât simt că există un echilibru între energia feminină și masculină. Când mergeam la baie și vedem eticheta „femei” și „bărbați”, am simțit că pentru mine nu este loc. Nu mă simțeam nici bărbat, nici femeie. Mă simțeam om”, a spus Demi Lovato.