Mamacita Rosalia știe cum să țină o relație departe de ochii curioșilor. Artista a colaborat cu nume grele din industria muzicală, așa că de multe ori s-a spus că ar avea o relație cu fiecare dintre bărbații alături de care a cântat. Ei bine, adevărul este altul, iar Rosalia de abia acum și-a oficializat relația.

Veste mare pentru toți fanii Rosaliei. Artista a stat mult timp în umbră, dar a meritat toată absența. Rosalia iubește și este iubită, iar o astfel de relație frumoasă nu avea cum să fie ținută departe de ochii curioșilor prea mult timp. Se pare că diva muzicii flamenco se iubește cu Rauw Alejandro cel care se poate lăuda cu piese de sute de milioane de vizualizări lansate alături de Selena Gomez și de Jennifer Lopez.

Rauw a fost cel care a urcat pozele pe contul lui de Instagram pentru a oficializa relația cu frumoasa artistă, asta după ce au fost văzuți împreună la party-ul de la Latin Music Awards. În timp ce Rauw este foarte activ pe Instagram, Rosalia nu s-a putut abține și l-a provocat pe iubitul ei pe TikTok, acolo unde videoclipul lor a strâns peste 4 milioane de vizualizări.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RA’ RAUW (@rauwalejandro)