Jason Momoa nu are deloc gusturi rele la femei. Deși s-a speculat mult timp că s-a împăcât cu Lisa, se pare că despărțirea lor este cat se poate de reală. Cei doi au încercat să își mai acorde șanse, dar fără rezultat. Decât să repare ceva ce părea deja stricat, Jason a decis să meargă mai departe și să își găsească o nouă parteneră.

De data asta, actorul a schimbat puțin registrul și s-a orientat spre actrițe din telenovele. Eiza Gonzalez este nouă parteneră a lui Jason Momoa. Cei doi se feresc, momentan, de blițurile paparazzilor, dar apropiați de-ai lor deja au făcut primele declarații despre noul cuplu. Potrivit acestora, cei doi actori s-ar fi întâlnit pe platourile de filmare, iar de acolo ar fi început o idilă.

„Se întâlnesc. Eiza este foarte atentă cu el. Momentan, Jason se simte foarte bine. Filmează de zori la noul lui film”, a spus un prieten pentru People.

Eiza Gonzalez este fiica fostului modelului mexican, Glenda Reyna. Când Eiza avea vârsta de 12 de ani, tatăl ei a fost ucis într-un accident de mașină. Eiza Gonzalez a studiat la Edron Academy și la American School Foundation in orașul natal, Mexico City. Actrița este cunoscută pentru rolurile din „Amores verdaderos” și „Lola: erase una vez”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eiza Gore (@eizagonzalez)