Brad Pitt a uitat-o demutl pe Angelina Jolie și pare mai dispus ca niciodată să uite acel capitol din viața lui. Actorul a și făcut deja primul pas și are o nouă iubită. Brad pare că a fost destul de comod și nu a plecat să caute prea mult, ci s-a combinat cu vecina lui de la câteva case distanță.

Nimeni nu scapă de săgeată lui Cupidon. Nici măcar Brad Pitt. După o lungă perioadă în care s-a mulțumit cu statutul de burlac, Brad se pare că și-a găsit sufletul pereche. Actorul și-a ales o iubită cu 23 de ani mai tânără care, pe deasupra, este și vecina lui de cartier.

Cea care i-a fura inima este nimeni alta decât Likke Li, artista care, în urmă cu 11 ani lansa piesa „I follow rivers”. Cei doi nu sunt împreună de ieri, de azi, ci, potrivit unor zvonuri, tânără i-ar fi furat inima încă de la jumătatea anului trecut. Brad și Likke nu și-au dorit să fie văzuți împreună, mai ales că actorul este implicat în plin proces cu Angelina Jolie pentru custodia copiilor.

Speaking of Angelina, la premiera filmului ”The Eternals”, actrița a oferit un interviu pentruE! Daily Pop unde a vorbit despre The Weeknd. Diplomată de fel, Angie a știu cum să evite întrebarea, iar asta nu a făcut decât să-i bage și mai mult în ceață pe fani.

”Angelina, copiii tăi sunt la vârsta la care au opinii, așa că trebuie să știu asta. Sunt mai entuziasmați de faptul că apari în „The Eternals” sau de prietenia ta cu The Weeknd”, a întrebat Justin Sylvester.

”Sunt foarte entuziasmați de acest film, dacă asta întrebi. Da, sunt foarte entuziasmați de acest film”, a răspuns actrița.