Ariana Grande este un icon la nivel mondial, iar asta nu mai este un secret pentru nimeni. Stilul artistei se regăsește în aproape toate domeniile, de la makeup până la fashion. De aceea, nu este de mirare că multe vedete seamănă cu Ari.

De când a apărut Ariana Grande, aproape că nu este vedetă care să nu fi adoptat stilul ei de makeup sau de hairstyle. Makeup artistele de la noi și nu numai au început să practice din ce în ce mai mult machiajul à la Ariana Grande care este extrem de recognoscibil în fiecare imagine. Dacă până acum fanii o asemănau pe Mira cu Ariana Grande datorită ținutelor de scenă și al hairstyling-ului, ei bine, Mira nu este singura.

De când este jurată la X Factor, Loredana a uimit cu fiecare apariție a sa și pare că întinerește pe zi ce trece. Lori poate face concurență serioasă adolescentelor și poate fi o inspirație pentru multe persoane. Pe lângă vocea și cariera impresionantă pe care o are, Loredana a reușit să își construiască o imagine care rămâne mult timp întipărită pe retina privitorului.

Instagramul este o sursă nesecată de inspirație, așa că nu este foarte greu ca o vedetă să își găsească o sosie pe celebra rețea socială. Loredana se înscrie cu succes pe această listă. Valeria Lungu, o prezență destul de cunoscută în online seamănă extrem de bine cu jurata X Factor. Ce au cele două în comun? Stilul de makeup și modul de a-și aranja părul, artificii la care apelează de multe ori pentru postările de pe Instagram.

Tu să ne spui cât de mult seamănă cele două!

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Urlan (@ioana_cristea)