Loredana și-a obișnuit fanii de pe rețelele de socializare cu postări în care apare plină de viață, dar de data aceasta a apărut într-o ipostază care i-a îngrijorat pe cei care o urmăresc. Lori s-a fotografiat în ambulanță, dar a ținut să își liniștească fanii și să le transmită că se simte mai bine. 

La câteva zile după ce a cântat la nunta Simonei Halep și a făcut un show de zile mari, Loredana a ajuns pe mâinile medicilor. Artista care este și jurată X Factor și Next Star a postat pe Instagram un selfie de pe targă, din ambulanță, și a scris în descriere: ”Mă simt mai bine. Vă mulțumesc pentru toată grija și pentru tot sprijinul. Toată dragostea și recunoștința din partea mea”. 

Cei care o urmăresc pe Lori s-au liniștit și au înțeles că artista a depășit momentul critic. Diva de 51 de ani nu a dat detalii despre motivul pentru care a ajuns pe mâna medicilor, dar, cel mai probabil nu a fost nimic grav, ci doar oboseală acumulată, care a făcut-o pe Lori să se simtă slăbită și să cheme salvarea. Pe Loredana o poți vedea în fiecare vineri seara, de la 20.30, la X Factor, pe Antena 1. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)