Loredana sau Lori din Onești, așa cum îi place să se prezinte este sărbătorita zile de azi. Artista a postat o imagine pe contul de Instagram și s-a afișat cu un accesoriu pentru care și divele de peste Ocean au făcut o obsesie.

Loredana Groza a împlinit 51 de ani. Jurata X Factor pare mai tânără și mai plină de energie ca niciodată. Artista a vrut să le transmită fanilor un mesaj de ziua ei, așa că a pus mâna pe Instagram și a lăsat sentimentele să curgă. ”În fiecare zi trebuie să fie ziua ta. Mereu inocent, cu inima deschisă și fericită... în fiecare zi să te naști din nou, mai bun, mai puternic, mai înțelep, mai fericit. Orice ar fi, nu te opri❤️~Lori from Onesti”

Fanii Loredanei avut un déjà vu cu accesoriul de mii de euro pe care l-au observat în mâna juratei X Factor. Se pare că Loredana are gusturi comune cu Beyonce și Khloe Kardashian.

Apariția lui Beyonce de la Shawn Carter Foundation Gala din 2019 a atras toate privirile. Aceasta a optat pentru o ținută glam, la care a accesorizat un clutch prețios. Ochii fanilor nu au putut să nu remarce faptul că Beyonce a optat pentru același clutch ca și cel pe care Khloe Kardashian l-a purtat la E! People’s Choice Awards. Celebrul accesoriu este creat de Judith Leiber și costă $5,695.

Cine l-a purtat mai bine?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)