Se pare că fanii Lorei nu vor avea ocazia să o vadă pe artistă prea curând în țară. Zborul i-a fost anulat din nou, așa că atât ea cât și iubitul ei sunt nevoiți să rămână în Bali.

Atunci când a vrut să evadeze în Bali, Lora și-a propus să fie un sejur de două săptămâni. Planurile ei nu au decurs așa cum se aștepta și deja s-au împlinit 4 luni de când artista este pe continentul asiatic.

Pandemia de Coronavirus a anulat toate zborurile, iar Lora și iubitul ei au fost nevoiți să rămână în Bali și să se adapteze la un nou stil de viață. 

”Am schimbat locuința. În casa asta stăm doar noi. Am un loc unde meditez, dar mă uit și la seriale. E o casă foarte mare, am închiriat-o pentru o lună. Avem net bun aici. S-au întâmpat multe. Îmi place din ce în ce mai mult aici, m-am obișnuit, ne-am adaptat. Am filmat videoclip, dar pentru că imaginile sunt foarte calitative e greu să-l montezi pe laptop, durează puțin mai mult. Dar astea sunt dotările de aici. Abia aștept să fie gata.”, a declarat artista.