Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Rihanna are o sosie celebră pe TikTok. Priscila Beatrice face furori în online cu trăsăturile ei și nu puține au fost momentele în carfe fanii nu au putut face diferența între ea și diva din Barbados.

semănările dintre oameni fără legături de rudenie între ei sunt foarte surprinzătoare. Dar unii seamănă atât de bine cu vedetele încât îi uimesc pe toți. Potrivit unei teorii, fiecare om are şapte sosii în lume şi unii au şansa de a întâlni măcar o dată în viață pe cineva cu care seamănă izbitor de mult. Asta li se poate întâmpla şi artiștilor.

Rihanna a fost una dintre cele mai așteptate apariții de la MET Gala și nu a dezamăgit. Pe lângă faptul că s-a afișat pentru prima alături de iubitul ei pe covorul roșu, diva a strălucit la propriu într-o creație Balenciaga. Outfit-ul Rihannei a fost apreciat de cei mai mari critici de modă, dar și de fani. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că diva este o adevărată inspirație pentru cei care o urmăresc, iar cel mai recent videoclip al Priscilei, sosia ei demonstreaza asta din plin. Priscila a recreat look-ul și outfit-ul Rihannei de la MET Gala, iar fanii acesteia spun că rezultatul este unul wow.

 

@priscila.beatriceoficial

##metgala2021 Reprodução do look da Rihanna !!! Gente Deus um trabalho,mas ficou lindo!!!@paulloalva @igorlimaph ##rihanna ##lookalike

♬ som original - nia