Există mulți oameni care seamănă fizic cu vedetele, dar tipa despre care vorbim astăzi este next level. Ashley, pe numele ei, i-a lăsat cu gura căscată pe cei care au văzut-o pe TikTok, pentru că seamănă izbitor cu Taylor Swift. 

Ashley a apărut pe TikTok pentru prima dată în urmă cu un an și toată lumea care a văzut-o a rămas cu gura căscată când a observat că are aceleași trăsături ca Tay-Tay. Ashley a povestit că a fost confundată de multe ori cu cântăreața și că acest lucru i se întâmplă și mai des acum, de când s-a mutat în Nashville, orașul natal al lui Taylor Swift. Sosia artistei nu are nicio legătură cu muzica sau showbiz-ul, ci este medic cardiolog de profesie. Ashley are o fetiță în vârstă de câțiva ani și până și ea și-a confundat mama cu artista. Ashley a povestit că fiica ei a văzut-o pe Taylor Swift la televizor și a fost puțin confuză, apoi a întrebat dacă e mama ei acolo. 

Femeia s-a obișnuit deja ca toată lumea să îi spună că seamănă izbitor cu Taylor Swift, așa că a transformat asta într-un atu și chiar adoptă uneori look-ul semnătură al artistei, atunci când se filmează și postează pe TikTok. Nici nu este de mirare că filmulețele ei ajung să se viralizeze, iar secțiunea de comentarii se umple cu reacții de tipul ”OMG, este Taylor Swift”, de fiecare dată când postează. 

 

@traumarn13

Do not mess with mama bear! ##childhoodmemories ##trauma ##stopbullying

♬ Its What I Do by teezeesounds - teezeesounds
@traumarn13

##duet with @trinitycaisse16 This incredible human being deserves nothing but love and a warm place to call home. ##childhoodmemories ##abuse ##notokay

♬ original sound - Jordan Suaste
@traumarn13

Thank you for all the tags in the article this morning 🌹💋❤️‍🩹. I love you all so much you can’t believe. ##enews ##taylorswift ##swiftlife

♬ original sound - gil