Selena Gomez nu mai are nevoie de nicio prezentare. Artista preferată a tuturor premiilor se poate lăuda ca a intrat recent în gașca vedetelor care au o sosie. Seli are dublura perfectă pe TikTok, iar fanii aproape că nu le deosebesc pe cele două.

Selena Gomez este una dintre artistele care au scris mereu istorie prin muzica pe care a făcut-o și nu numai. Sel și-a pus mereu sufletul pe tavă, iar fanii au apreciat mereu asta la ea și tocmai de aceea au rămas de-a lungul timpului mereu alături de ea. Mariana Fernandez face furori în online, iar cei care o urmăresc nu sunt deloc deciși cu cine să o asemene mai mult. Adolescenta este asemănată cu Camila Cabello, Rosalia sau cu Selena Gomez și, trebuie să recunoaștem că are trăsături de la fiecare artistă.

Selena Gomez a avut un an plin. Artista a lansat colecția de makeup la nivel mondial, a realizat propriul show culinar și acum joacă și într-un serial nou. Selena a reușit să treacă cu brio peste momentele grele din viața ei și chiar a discutat despre asta în cel mai recent număr al revistei Elle USA. Speaking of online, Selena a postat recent o imagine alături de descrierea ”girls want girls” (fetele vor tot fete), iar fanii deja au început să creadă că Sel s-a dat pe femei. Nu ar fi de mirare, având în vedere că în toate relațiile cu băieții a fost dezamăgită. 

 

@marianafernandzz

Reply to @graceieieee i’ve been getting so many of this comments

♬ original sound - Bleky & Snowy - Bleky & Snowy
@marianafernandzz

Reply to @thucatrachita8 do i?

♬ original sound - Toneeeee