Se spune că fiecare persoană are cel puțin o ”dublură” undeva în lume, iar internetul scoate la iveală uneori asemănări care te lasă cu gura căscată. Așa s-a întâmplat și acum, iar o serie de videoclipuri cu un bărbat care seamănă izbitor cu El Profesor din serialul „La Casa de Papel” a devenit virală. 

„La Casa de Papel” s-a transformat într-un adevărat fenomen de când a fost preluat de Netflix. Cum pe rețelele de socializare găsești orice, internauții au găsit ”dublura” lui El Profesor, undeva în Brazilia. Fernando Monezii postează des videoclipuri în care asemănarea cu El Profesor este mai mult decât evidentă. Potrivit descrierii sale de pe TikTok, se pare că acesta nu este doar o sosie, ci chiar a fost dublura acestuia. 

”El Profesor și-a deschis magazin”, ”Acum știm unde a fost planificat jaful” sau ”El Profesor lucrând la următorul lui plan” au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor care au dat like videoclipurilor de pe TikTok. Cât de bine seamănă?

@fernandomonezzi #lacasadepapel #dobleprofesor #fernandomonezzi #lookalike #pravoce ♬ som original – Fernando Monezzi

@fernandomonezzi @Netflix #lacasadepapel #dobleprofesor #moneyheist #lacasadicarta ♬ som original – Fernando Monezzi

Nu a existat personaj din „La casa de papel” care să nu fie îndrăgit de către fani. Dintre toate, Berlin este norocosul care va avea propriul serial începând din 2023. „Berlin: A New Series” va avea în centrul atenției personajul cu același nume. Chiar dacă a murit în sezonul doi, Berlin va apărea în secvențe din trecut.

”Sunt foarte încântat de ideea asta. Sunt recunoscător că mă pot conecta cu oamenii din toată lumea și să primesc în același timp atâta iubire. Am început serialul fără să știm în ce direcție ne vom îndrepta și se pare că am câștigat. Mulțumesc fanilor pentru tot!”, a declarat Alonso pentru TVLine.