Lucifer este unul dintre cele mai urmărite seriale de pe Netflix. Producția a revenit cu ultimul sezon la sfârșitul lunii septembrie, iar acum TikTok-ul scoate la iveală lucruri neașteptate. Primul pe listă: sosia lui Tom Ellis, actorul care a dat viață personajului principal.

Tom Ellis este recunoscut pentru rolul din Lucifer. Actorul a reușit să trecă dincolo de micile ecrane cu interpretarea sa, iar asta i-a garantat un fan base uriaș. ”Lucifer” a fost cel mai popular serial al anului 2019. Fanii s-au organizat perfect și au salvat serialul atunci când acesta  era la un pas de a fi anulat. Hashtag-ul #SaveLucifer a ajuns #1 în trending-uri ceea ce i-a convins pe cei de la Netflix să îl adopte. 

Marco Andre Da Silva, un content creator din Elveția este bărbatul care face furori pe TikTok. Cei care au observat asemănarea cu celebrul actor au fost chiar urmăritorii acestuia. Marco primește des mesaje în care fanii îl roagă să-l imite pe Tom Ellis. Cum pe TikTok funcționează ideea de „urmăritorul nostru, stăpânul nostru”, Andre s-a conformat, iar rezultatul le-a cucerit instant pe fanele lui.

@marcoandredasilva

Reply to @nadisewdarsan tell me #videoreply #lucifer #foryou

♬ Lucifer Take A Nap Mashup - ®️ ™️ Offical Goddess 🦄 Boops